جدیدترین اخبار :
  • چابهار در مدار تعاملات بین‌المللی؛ تردد مستمر مسوولان کشورهای مختلف به بندر اقیانوسی ایران
  • چابهار در مرکز توجه کشورهای خارجی و تقویت دیپلماسی اقتصادی
  • پانزدهمین سالگرد شهدای تاسوعای حسینی برگزار شد
  • امضای تفاهم‌نامه منطقه آزاد چابهار و بانک کشاورزی
  • شتاب توسعه آموزشی در جنوب سیستان و بلوچستان با طرح ساخت هزار کلاس درس + فیلم

سرمایه گذاری یک هزار میلیارد تومانی توسط بخش خصوصی در منطقه آزاد چابهار

اقتصادی | تاریخ خبر : 4/07/16 | تعداد بازید :232
کلنگ ساخت بزرگترین طرح شیلاتی کشور در زمینی به‌ مساحت ۱۲ هزار مترمربع و با اعتباری‌ بالغ بر یک هزار میلیارد تومان در شهرک صنعتی منطقه آزاد‌چابهار بر زمین زده شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار به نقل از خبرگزاری صداوسیمای مرکز سیستان و بلوچستان دبیرشورای عالی مناطق آزاد کشور گفت: یکی از اولویت‌های ما در مناطق آزاد، جذب سرمایه و سرمایه گذار و‌سرمایه گذاری در بخش صنعت است، که این روند در دو سال اخیر رشد چشمگیری در مناطق آزاد کشور داشته است.

رضا مسرور با توجه به سرمایه گذاری‌هایی که با رویکرد صادرات در منطقه آزاد چابهار صورت گرفته افزود: در سال‌های آینده در این‌منطقه شاهد رشد صادرات محصول به دیگر کشور‌ها خواهیم بود.

وی عنوان کرد: در گذشته واحد‌های تولیدی در مناطق آزاد با رویکرد صادارت داخلی (سرزمین اصلی) فعالیت داشته‌اند، اما اکنون با توجه به‌مشوق‌هایی که دولت برای مناطق آزاد در نظر گرفته است، این رویکرد تغییر کرده و نگاه ما به سمت سوی صادرات محصول به خارج از کشور است.

دبیرشورای عالی مناطق آزاد کشور بیان کرد: در منطقه آزادچابهار بیش از پنج واحد تولیدی وجود دارد که بیشتر محصولاتشان به کشور‌های همسایه و حاشیه خلیج فارس صادر میشود که برای کشور ارز آوری خوبی دربر داشته است.

وی گفت: ما همچنان در مناطق آزاد کشور بدنبال ایجاد مشوق‌های جدید و بیشتری برای پشتیبانی وحمایت از سرمایه گذاران هستیم تا سرمایه گذاران بتوانند به راحتی محصولات خودشان رو صادرکنند.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل